BenQ sponsor för Fnatic

Pressmeddelande från BenQ:
BenQ är erkända världen över för sina monitorer speciellt framtagna för gaming och presenterar nu att de har inlett ett partnerskap med eSportjätten Fnatic och tar rollen som deras officiella monitorsponsor.

För gaming på professionell nivå krävs inte bara färdighet, utan även expertis och beslutsamhet. Egenskaper som Fnatic har utvecklat både i egenskap av team, men också som eSportverksamhet, vilket har gjort dem till en mycket lovande samarbetspartner för BenQ.

Samarbetet innebär en chans att arbeta nära inpå proffsspelarna och ta lärdom från deras feedback i produktframställningen. Ett tillvägagångssätt som visat sig framgångsrikt för BenQ i tidigare samarbeten. Genom att involvera professionella spelare redan i utvecklingsstadiet säkerställer BenQ de mest väsentliga funktionerna och detaljerna för spel på högsta nivå.

Genom samarbetet slås två internationella eSport-varumärken samman och för BenQ kommer fokus att ligga på det fortsatta arbetet mot att bli alla professionella spelares förstahandsval när det gäller gamingmonitorer.

– Alla spelare vet att gaming handlar om detaljer, vilket är varför vi alltid siktar på att ta fram högkvalitativa och pålitliga spelskärmar. Vi är mycket stolta över samarbetet med Fnatic och ser det som en fantastiskt rolig chans för båda parter att tillsammans bidra till att ytterligare förbättra våra nuvarande och framtida produkter, säger Stefan Dahlqvist, Managing Director på BenQ Nordic.

Samarbetet mellan BenQ och Fnatic startar under april månad och lovar att bjuda på många spännande händelser.
Etiketter: benq fnatic

Nyhetsarkiv