TomTom introducerar MyDrive

Pressmeddelande från TomTom:
TomTom (TOM2) har introducerat TomTom MyDrive, en webbsida och app som kopplar ihop din bil med den digitala världen. För första gången kan förare använda sin mobiltelefon, surfplatta eller PC för att få trafikinformation uppdaterad i realtid, planera rutter och skicka destinationer till TomTom GO, innan de ens satt sig i bilen.

Då destinationerna skickas till TomTom-navigatorn från mobiltelefonen, surfplattan eller PC:n kan förare med TomTom MyDrive komma igång snabbare. När föraren satt sig i bilen är det alltså bara att köra iväg.

TomTom MyDrive ger trafikinformation i realtid och informerar föraren när det är en bra tid att åka. Det går att se aktuell trafik, planera rutter och se beräknad ankomsttid baserat på aktuell trafikinformation vilket hjälper föraren att planera avfärd eller ankomsttid. Det är dessutom enkelt att lägga till favoritdestinationer – när som helst och var som helst. Destinationerna kan delas in enligt fritid eller jobb. Det går att spara favoriter och se dem på en karta oavsett enhet och det går att importera favoritresmål – intressepunkter.

– MyDrive lanseras med flera innovativa funktioner – alla skapade för att göra körupplevelsen bättre. Från att veta när det är dags att åka så att du kommer fram i tid, till att göra din karta personlig med favoritresmål, och till och med skicka din destination till TomTom GO innan du sätter dig i bilen. Vi är väldig entusiastiska över tjänsterna. Men det här är bara början. MyDrive erbjuder så mycket mer, och genom att öppna upp plattformen för utvecklare skapar vi nya och spännande möjligheter för framtiden, säger Corinne Vigreux, medgrundare och ansvarig för TomToms konsumentprodukter.

MyDrive är tillgänglig via mydrive.tomtom.com för datorn och via appar som på iOS och Android-enheter på Apple App Store och Google Play.

MyDrive lanseras på de nya TomTom GO 510, GO 610, GO 5100 and GO 6100, och är tillgänglig på tidigare versioner av TomTom GO (40/50/60/400/500/600/5000/6000) genom en mjukvaruuppdatering.

MyDrive App lanseras i maj. Till dess är mydrive.tomtom.com tillgänglig via webbläsaren.
Etiketter: tomtom

Nyhetsarkiv