Gaggenau prisbelönade

iF Gold Award 2015 har tilldelats Gaggenau för deras utställningsmonter på Eurocucina 2014. ”Med känsla för hantverk” blev namnet på den avslutande installationen i trilogin ”Tillverkningstraditioner”.

Det hela inleddes med fabrikskonceptet ”En titt bakom kulisserna”, som också vann guld 2011. Detta följdes av ”Från råvara till mästerverk” 2012. ”Med känsla för hantverk” slutligen, återvände till matkulturens ursprung och presenterade en traditionell kringbyggd bondgård för besökarna. Trilogin har designats i samarbete med arkitektkontoret eins:33 i München under överinseende av VD:n och partnern Hendrik Müller.

– Utformad som en traditionell bondgård runt en fyrkantig gård, står denna utställningsmonter i perfekt harmoni med beställarföretagets värderingar; det handlar om skickligt hantverk, hög tillverkningskvalitet och exklusivitet. De innovativa och tekniskt avancerade apparaterna visas i utställningsmontern som verktyg i en organisk produktionsprocess där högteknologi möter orörd natur. Genom att använda sig av skickligt utförda kontraster, förmedlar designen perfekt Gaggenaus varumärke, enligt den internationella expertjuryn som valt ut designen bland 5000 bidrag från 53 länder i kategorin ”Interior Architecture/Exhibition/Trade Fairs”.
Etiketter: gaggenau

Nyhetsarkiv