UPS lanserar mobilapp i Sverige

Pressmeddelande från UPS:
Med UPS Mobile-appen kan mottagare spåra sina paket direkt i mobilen och omdirigera dem till alternativa leveransplatser. Det går också att få prisuppgifter, skapa sändningar och söka efter UPS-platser.

UPS-appen är kopplad till tjänsten UPS My Choice som ger konsumenten kontroll över sina sändningar och möjligheten att anpassa paketleveranser efter sina egna förutsättningar. Tjänsten erbjuder också möjligheten att aktivera en semesterinställning för att skjuta på leveranser tills konsumenten kommer hem igen. Mer än 14 miljoner konsumenter använder redan tjänsten för att omdirigera eller boka om leveranser.

– Med vår app kan vi erbjuda våra kunder i Sverige ytterligare bekvämlighet och flexibilitet. Med fler än 6 miljoner nedladdningar i Europa och Nordamerika är det tydligt att det finns en stor efterfrågan på dynamiska, mobila lösningar med realtids- och leveranshanteringsmöjligheter, säger Lotta Söderström, Nordisk marknadschef på UPS.

UPS app till Apple iPhone och Android-enheter finns nu tillgängliga att ladda ner på iTunes respektive Google Play i, Belgien, Danmark, Mexiko, Nederländerna, Polen, Puerto Rico, Spanien, Sverige, Schweiz och Österrike.

Sedan 2011 finns appen tillgänglig i Frankrike, Italien, Kanada, Storbritannien, Tyskland och USA, där den visade sig vara ett framgångsrikt verktyg som hjälper konsumenter att hantera sina leveranser och paket.
Etiketter: ups

Nyhetsarkiv