Goda nyheter för iPad-konstnärer

Pressmeddelande från Wacom:
Det blev just lite mer spännande att skapa konst på iPad. Wacom och Savage meddelar att Procreate 2.3 nu fungerar med Intuos Creative Stylus 2.

Wacom utformade den tryckkänsliga pennan Intuos Creative Stylus 2 med professionella kreativa användare i åtanke och Savage Procreate är en application som många av dessa har valt när det kommer till att teckna och illustratera på iPad. Många har längtat efter att koppla samman precisionen och känslan hos Intuos Creative Stylus med de kraftfulla verktygen i Procreate. Nu är alltså den längtan verklighet.

Intuos Creative Stylus 2 stödjer Procreate 2.3 på alla kompatibla iPads. Användare av iPad Air 2 kan använda alla funktioner hos Intuos Creative Stylus 2 i Procreate 2.3, men den stöds inte officiellt. Savage och Wacom kommer att fortsätta arbeta tillsammans för att förbättra och utöka kompatibiliteten med iPad Air 2.

Andra spännande tillägg till Procreate 2.3 inkluderar ett helt nytt Light Interface, tillsammans med uppgraderingar för stabilitet och buggfixar. Integrationen med Procreate är ett viktigt tillskott till valet av appar som stöds av Intuos Creative Stylus 2, och både Wacom och Savage ser fram emot att se vad som kommer att skapas med verktygen framöver.
Etiketter: wacom savage

Nyhetsarkiv