Avtal med Sveriges största bostadsrättsförening

Pressmeddelande från Com Hem:
Com Hem har tecknat ett distributionsavtal med Brf Masthugget i Göteborg. Avtalet är en del av det avtal systerföretaget iTUX tecknade med Masthugget i februari 2015 som även omfattar bredbandsnätet. Avtalet innebär att BRF Masthuggets, cirka 1200 medlemmar och hyresgäster kommer att få tillgång till TiVo och övriga TV-tjänster från Com Hem.

Från och med den 1 juni kommer de boende i Masthugget att kunna teckna TV-abonnemang från Com Hem. Avtalet som löper i fem år omfattar ett grundutbud till alla medlemmar och ersätter det tidigare TV-avtalet som BRF Masthugget haft med Canal Digital. Brf Masthugget har som tidigare kommunicerats tecknat avtal med Com Hems systerföretag iTUX för bredbandsnätet.

– Affären med Masthugget visar att vi har ett starkt och ledande erbjudande till bostadsrättsföreningar. Vi har sedan tidigare avtal med Sveriges största samfällighet Krusboda i Tyresö söder om Stockholm och det är extra roligt att vi fått förtroendet att komplettera vår kundlista med Sveriges största bostadsrättsförening, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör på Com Hem.

– Vi har tecknat avtal med Com Hem för kabel-TV-nätet och iTUX för bredbandsnätet. Det nya avtalet ger föreningens medlemmar och hyresgäster ett brett tjänsteutbud från ett stort antal ledande leverantörer. Com Hem kommer att leverera både analoga och digitala grundutbud i kabel-TV-nätet. I dessa utbud ingår de mest populära TV-kanalerna. iTUX har tillsammans med Com Hem i konkurrens med andra ledande aktörer lämnat den mest intressanta totallösningen, säger Kjell Johansson förvaltningschef på Brf Masthugget.

De boende i Masthugget är välkomna att kontakta Com Hems kundservice för beställning av tjänster och frågor kring det nya TV utbudet genom att ringa 90222 eller besöka www.comhem.se.
Etiketter: com hem

Nyhetsarkiv