Skulpterad frukostserie

De’Longhi anger att deras frukostserie Scultura tänjer på designgränserna med sin skulpterade, räfflade siluett och rundade kanter som för tankarna till tidlös industridesign. Serien innehåller espressomaskin, vattenkokare och brödrost.

Serien finns i fyra olika färger med högblank finish som hämtat sin inspiration från det ständigt föränderliga dagsljuset – det klara morgonljuset representeras med zinkvitt, förmiddagens varma solljus med bronsbeige, eftermiddagsljuset med stålgrått och mörkrets inbrott med kolsvart.

Scultura Espressomaskin har möjlighet att använda färskmalet kaffe såväl som E.S.E-pods (easy serving espresso).

Scultura Vattenkokare har 1,5 liters kapacitet och 2000 W effekt, samt trestegs säkerhetssystem som automatiskt stänger av vattenkokaren.

Scultura Brödrost har steglös rostningsinställning (uppvärmning, upptining, bagelrostning) och extra lyftfunktion i brödhissen.
Etiketter: de'longhi

Nyhetsarkiv