Elgiganten stärker erbjudandet med 3

Pressmeddelande från Elgiganten:
Nu stärker Elgiganten kunderbjudandet med mobiloperatören 3s paketeringar och abonnemang.

– Med lanseringen av 3 i vårt utbud kan vi erbjuda kunderna de hetaste telefonerna och de mest konkurrenskraftiga abonnemangen på marknaden, säger Robert van Toor, Försäljningschef för Telekom på Elgiganten.

Med lanseringen blir 3s fullständiga portfölj med abonnemang och tjänster tillgängliga i samtliga 77 Elgigantenvaruhus.

– Med 3 kan vi erbjuda våra kunder ännu större valfrihet än tidigare. Nu arbetar vi med alla stora operatörer på den svenska marknaden och kan erbjuda den bästa och mest ekonomiska lösningen för varje enskild kund som kommer in i våra varuhus, säger Robert van Toor.

Svenskarna konsumerar i allt strörre utsträckning strömmad ljud och bild via sin mobiltelefon, vilket ökar betydelsen av en bra och personligt anpassad kommunikationslösning och abonnemang.

– Det är bara att konstatera att mobiltelefonen fyller en otroligt viktig roll i vår vardag och mobiloperatörerna jobbar kontinuerligt med att utveckla sina tjänster och abonnemang för att möta kundernas behov. Det aldrig varit så billigt att kommunicera via sin mobil och just nu ser vi en stark ökning i vår abonnemangsförsäljning, säger Robert van Toor.

I samband med lanseringen kan Elgigantens kunder ta del av några otroligt starka erbjudanden på de hetaste telefonerna i kombination med riktigt konkurrenskraftiga abonnemang från 3.
Etiketter: elgiganten 3

Nyhetsarkiv