Strong & Barkan ingår distributionssamarbete

Pressmeddelande från Strong:
Strong Scandinavia A/S är stolt över att ha ingått avtal med Barkan Mounting Systems om distribution av Barkan produkter i Skandinavien.

Barkan Mounting System är en känd firma med mer än 26 år erfarenhet i utveckling och tillverkning av monteringslösningar till LED, LCD, plasma, smartphone, surfplatta och andra elektroniska förbrukarvaror. Det är denna stora kunskap och erfarenhet som Strong nu tar fördel av genom ingåendet av det framtida samarbetet. Barkan-produkter distribueras idag i mer än 55 länder på världskartan.

Barkan Mounting Systems tillhandahåller kvalitetsprodukter där kundens användarupplevelse är central. Bland andra förmåner är det inte mindre än livslång garanti på TV-fästena.

Barkan Mounting Systems tillhandahåller mer än "bara" TV-fästen. Ett brett sortiment av monteringslösningar erbjuds till smartphone & surfplatta, portbla laddare till till exempel smartphone samt det ytterst populära TV USB LED-bandet.

– Genom att ingå detta avtal uppnår Strong Scandinavia ett komplett produktsortiment med monteringslösningar till TV, smartphone, surfplatta, portabla laddare samt TV USB LED-band och mycket mer. Vi är väldigt glada att lansera produkterna och konceptet. Det är redan nu möjligt at beställa varuprover till test, säger Strongs Direktör Kenn Jensen.

Hos Barkan Mounting Systems tänks det också på barn och deras säkerhet. Därför är alla TV-fästen monteradde med en helt speciell försiktighetsåtgärd som forhindrar att TV: lossnar från sitt fäste vid olycka.

Om Barkan Mounting Systems
26 års innovation – Sedan starten 1988 har Barkan Montering Systems specialiserat sig på att berika kundens underhållningsupplevelse genom utveckling, tillverkning och marknadsföring av de finaste monteringslösningarna till LED-, LCD- och plasma-TV:s, smartphone, surfplatta och andra elektroniska förbrukarvaror. De är för tillfället den näst största producenten av monteringslösningar i Europa med tre dotterbolag som leverar till USA, Tyskland och Italien – dessutom distribueras produkterna till mer än 55 länder på världskartan. Det finns för närvarande drygt 140 anställda, varav fler än 35 har över tio års erfarenhet hos Barkan.
Deras vision är att vara en av världens ledande och ett globalt märke i monteringslösningar för hemelektronik. Under de kommande åren planerar de att fortsätta att utveckla nya produkter.
Produkterna ska vara enkla att installera, använda och samtidigt vara estetiska.
Etiketter: strong barkan

Nyhetsarkiv