B&O PLAY hos Media Markt

Pressmeddelande från MediaMarkt:
Det världskända varumärket Bang & Olufsen har utökat sin produktportfölj med varumärket B&O PLAY, en serie med exklusiva ljudprodukter.

B&O PLAY är en produktportfölj med särskilt fokus på bärbara ljudprodukter. I serien ingår bland annat hörlurar och blåtandshögtalare. Precis som Bang & Olufsens övriga hemelektronikprodukter håller B&O PLAY en hög standard gällande såväl teknologi som design.

Media Markt kommer som enda hemelektronikkedja i Sverige att sälja samtliga produkter från B&O PLAY. Samarbetet mellan Media Markt och Bang & Olufsen bottnar i att Bang & Olufsen vill öka sin närvaro på hemektronikmarknaden. Försäljningen av B&O PLAY sker med start vecka 17 i samtliga av Media Markts 27 varuhus och online.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med Bang & Olufsen. Deras erkända ljudkvalitet och stilrena design är något vi vet tilltalar många av våra kunder, säger Anna Sjödin, kommunikationschef på Media Markt.

– B&O PLAY är vår satsning på produkter anpassade för en modern digital livsstil. Med Media Markts hjälp hoppas vi kunna nå ut till en bred målgrupp som precis som vi värdesätter kvalitet, design och prestanda, säger Viggo Olsen, Global Sales Director of B&O PLAY.

Nyhetsarkiv