Samsung laddar för trådlöst samarbete

Pressmeddelande från Samsung:
10 april inleddes säljstarten av Samsung senaste flaggskeppsmobiler Galaxy S6 och Galaxy S6 edge, som båda har inbyggt stöd för trådlös laddning. Samtidigt presenterade Samsung ett rykande färskt samarbete med Skandinaviens ledande cafékedja Wayne’s Coffee.

Totalt kommer sju caféer att utrustas med 65 trådlösa laddningsplattor från Samsung. Först ut är caféet på Kungsgatan i centrala Stockholm. Därefter följer ytterligare fem caféer i centrala delarna av Stockholm, samt ett café i Nordstan i Göteborg.

Nu kan du alltså luta dig tillbaka, njuta av en kopp kaffe och ladda batterierna. Bokstavligt talat. Telefonen placeras helt enkelt på den trådlösa laddningsplattan, som är inbyggd i bord och bardiskar. Utan trassel och sladdar har du ett fulladdat batteri på cirka tre timmar.

– För oss och alla användare är det här början på en ny era. Idag är trådlös laddning fortfarande futuristiskt för många. Om bara ett par år kommer det vara standard överallt. På Samsung drivs vi av innovationskraft och det här är ett konkret resultat av det, säger Tobias Bjarnelind, nordisk produktchef för företagsmarknaden på Samsung.

Samsungs laddningsplatta är kompatibel med andra elektroniska enheter som har inbyggt stöd för trådlös laddning. Det är alltså inte en lösning exklusiv för Galaxy S6 och S6 edge.

– Vårt koncept bygger på att erbjuda den bästa tänkbara servicen, det bästa kaffet och de smaker och trender som efterfrågas idag. Att nu kunna erbjuda trådlös laddning för våra gäster kommer självklart göra vårt erbjudande ännu mer attraktiv, säger Mats Hörnell, Sverigechef på Waynes Coffee.
Etiketter: samsung waynes coffee

Nyhetsarkiv