ONELAN tecknar distributionsavtal med EET Europarts

Pressmeddelande från EET Europarts:
ONELAN har valt EET Europarts som ny nordisk distributionspartner.
EET Europarts Group har en klar målsättning är att bli en av de ledande distributörerna inom sina strategiskt viktiga affärsområden. Som en viktig del i det arbetet så har EET Europarts Group nyligen rekryterat några av branschens mest kompetenta personer inom Professionell AV & Digital Signage. I Sverige har man nyligen förvärvat marknadsledande företaget Wiktors AV-Line AB.

– Avtalet med ONELAN, som en av världens marknadsledande inom Digital Signage, passar mycket väl in i strategin att stärka vår position inom Pro AV och Digital Signage affärsområdet. Vi är mycket glada över att samarbeta med ONELAN på grund av deras innovativa och lättanvända hårdvaru- och mjukvaruproduktportfölj som ger ett stort mervärde till våra kunder, säger Stefan Nilsson, vd för EET Europarts i Sverige.

– Vi behövde stärka vår distribution i Norden och vi tror att EET Europarts ambitiösa och målmedvetna strategi i vår verksamhet i kombination med deras senaste förvärv och rekrytering av specialister kommer att bli mycket framgångsrikt. EET Europarts vet också hur man erbjuder förstklassig support till kunderna, säger Frank Trossen, Försäljningschef Central- & Northern Europe på ONELAN.
Etiketter: eet europarts onelan

Nyhetsarkiv