3 kommunicerar stort

Pressmeddelande från 3:
Mobiloperatören 3 satsar på att fånga företagskunder med en ny reklamfilm om kärlek och kommunikation. Reklamfilmssatsningen är företagets största någonsin och har regisserats av internationellt erkända Nacho Gayan som arbetar för Stink London.

Med en 90 sekunder lång kärleksfilm ska mobiloperatören 3 flirta med nya företagskunder. Berättelsen bygger på relationer, kärlek och ett avbrutet samtal och utspelar sig i olika tidsepoker under det senaste seklet. Tittaren får följa en mans krångliga och långa resa genom skyttegravar, krig och elände, i sin kamp för att nå fram till sin stora kärlek.

– Vi vill på ett emotionellt och underhållande sätt visa hur besvärligt det är när kommunikationen mellan människor krånglar. Små missförstånd, eller teknikstrul kan få stora konsekvenser. Företag har varken tid eller råd med krångel. Med filmen som är en del av en större kampanj vill vi få målgruppen att stanna till och reflektera över detta, säger Kalle Eliason, marknadschef 3 Företag.

Bakom reklamfilmen står produktionsbolaget Stink London och regissören Nacho Gayan, som tidigare har arbetat med internationella produktioner för bland andra Guiness och Audi. Filmen är en internationell produktion som filmats i Bucharest och färdigställts i Prag, Warszawa, Barcelona, Stockholm och London. Set designer var Ana Alvargonzales som även bygger miljöerna till Game of Thrones.
Etiketter: 3

Nyhetsarkiv