Mjukvara för bättre handskrift

Pressmeddelande från Lenovo:
Lenovo lanserar WRITEit, en ny och innovativ mjukvara som förbättrar upplevelsen av att skriva för hand på enheter som är utrustade med denna funktion.

WRITEit gör det möjligt att skriva med hjälp av en penna istället, på så gott som alla ställen där tangentbordet vanligen används. Mjukvaran fungerar på utvalda Lenovo Windows 8 enheter med digitizer, active pen eller AnyPen-teknik.

WRITEit låter användaren skriva anteckningar i praktiskt taget alla textfält där tangentbordet kan användas, oavsett om textfältet är i ett program som inte har denna funktion. WRITEit öppnar upp en ny värld av skrivmöjligheter utöver vanliga antecknings- och ritprogram. Till exempel kan användare skriva in söktermer direkt i webbläsaren för att snabbt göra sökningar på webben utan att använda tangentbordet. Med WRITEit kan man även skriva email, inlägg på sociala medier, skriva på onlineforum och mycket mer.
Etiketter: lenovo

Nyhetsarkiv