Redigera Office-dokument i Dropbox

Pressmeddelande från Dropbox:
Dropbox har meddelat att en integration med Microsoft gör det möjligt för användare att redigera sina Word-, PowerPoint- och Excel-dokument i Dropbox via Office Online på webben.

Det innebär att användarna inte behöver någon datorbaserad version av Microsoft Office, och man kan till och med använda en dator som inte är sin egen för att redigera Office-dokumenten i Dropbox.

Tack vare det strategiska samarbetet mellan Dropbox och Microsoft som aviserades i november förra året kan användarna även öppna och redigera Office-dokument på iOS och Android-enheter och officiellt använda Dropbox på Windows-telefoner och surfplattor.

Det ligger över 35 miljarder Office-dokument i Dropbox, och Microsoft och Dropbox har nu gått samman för att möjliggöra smidiga samarbeten över telefoner, surfplattor och webben, något som gör Dropbox till det bästa stället att jobba – oavsett vilken webbläsare man använder, anger företaget.
Etiketter: microsoft dropbox

Nyhetsarkiv