Signera dokument i mobilen

Pressmeddelande från Adobe:
Adobes nya dokumentmoln, Adobe Document Cloud, har fått sällskap av två gratis mobilappar. Apparna ger användaren möjligheten att skapa, läsa, kommentera och även signera dokument med mobilen.

Med Acrobat DC och Adobe Fill & Sign får användaren tillgång till sina dokument via alla enheter och kan exempelvis skanna in vilket fysiskt dokument som helst och fylla i samt signera dem direkt i mobilen.

Nyligen presenterade Adobe sitt nya moln för dokument, Adobe Document Cloud, en lösning som möjliggör digital dokumenthantering. Lösningen är baserad på världens mest populära PDF-lösning, Adobe Acrobat. Adobe Document Cloud fungerar för både Mac och PC och finns nu tillgänglig som en abonnemangsbaserad lösning, i både standard- och pro-version.

Document Cloud får nu även stöd av två nya gratisappar – Adobe Acrobat DC och Adobe Fill & Sign. De nya apparna gör det möjligt för användaren att exempelvis ta en bild av vilket fysiskt dokument som helst och därefter fylla i, samt signera, dokumentet direkt i mobilen eller på surfplattan.

Oavsett om användaren arbetar på sin mobila enhet, sin Mac eller sin PC ger den nya Mobile Link-funktionen åtkomst till alla PDF:er. Genom att aktivera Mobile Link-funktionen på en av sina enheter har användaren alltid tillgång till en lista över de senaste öppnade PDF:erna, vilken även uppdateras i realtid.

– De två nya apparna gör det enkelt och säkert att exempelvis signera kontrakt eller andra viktiga dokument, via sin mobila enhet. Det sparar en massa tid för användaren, som slipper skriva ut och skanna för att skriva på. Det blir också väldigt enkelt att hitta dokumentet när man behöver det, säger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef, Adobe.

Acrobat DC och Adobe Fill & Sign DC kan laddas ner gratis via Apple App Store och Google Play. Adobe Document Cloud finns tillgänglig för 162,50 SEK för Pro-versionen, respektive 140 SEK per månad för Standard-versionen. Medlemmar i Adobe Creative Cloud har också tillgång till Document Cloud som inkluderas i alla Creative Cloud-medlemsskap.
Etiketter: adobe

Nyhetsarkiv