Bose öppnar konceptbutik i Stockholm

Pressmeddelande från Bose:
Den 10 april öppnar Bose upp en ny Bose Store i Täby Centrum, vilket blir den första egenägda konceptbutiken i Stockholmsområdet och den andra i Skandinavien. Det innebär också lanseringen av Boses nya stilrena butikskoncept.

Läget i Täby Centrum passar väl med varumärkets profilering, då man i den nyrenoverade gallerian blir granne med varumärken som Apple, Tesla och andra välkända varumärken. Det är ett köpcentrum med bra geografiskt läge och stor genomströmning av människor.

– Vi väljer läge omsorgsfullt, och är väldigt noga med var vi vill synas. Det ska kännas rätt, vilket det verkligen gör i Täby Centrum, säger Marie Fjällman, RDG Sales Manager Skandinavien. Den skandinaviska marknaden är väldigt intressant just nu, det har vi sett på resultaten från vår Malmöbutik, och öppnandet av butiken i Täby är en del av vår vision att växa och expandera på den svenska marknaden.

I och med öppnandet lanserar man även ett nytt butikskoncept med ett stilrent utseende där upplevelse och interaktivitet står i centrum. I butiken kommer kunderna få möjligheten till en full Bose-upplevelse och på bästa möjliga sätt prova på vad Bose har att erbjuda. Utbildade specialister kommer att finnas på plats i butiken för att demonstrera hela Boses sortiment av ljudprodukter; allt ifrån SoundTouch WiFi-musiksystem och SoundLink Bluetooth-högtalare till vanliga och brusreducerande hörlurar samt Boses prisbelönta Wave musiksystem.
Etiketter: bose

Nyhetsarkiv