Vann hemelektronik för en halv miljon på 120 sekunder

Pressmeddelande från Media Markt:
Under februari introducerade Media Markt tävlingen 120-sekundersracet i Sverige, där vinsten var att en person under 120 sekunder fick möjligheten att plocka på sig så mycket hemelektronik som möjligt i ett av Media Markts varuhus. Med över 28000 inskickade tävlingsbidrag utsågs slutligen 22-åriga Edvard från Norrköping som vinnare, och kunde plocka åt sig hemelektronik för över en halv miljon.

120-sekundersracet är en internationell Media Markt-tävling som skapat stor uppmärksamhet bland annat i Tyskland, Spanien och Polen. I år introducerades tävlingskonceptet i Sverige, där en person under 120 sekunder gavs möjlighet att fritt plocka på sig så mycket varor som möjligt i ett utvalt Media Markt-varuhus.

– Det är en kittlande tanke att helt fritt få plocka vad man vill i ett varuhus och intresset för tävlingen har varit enormt. Över 28000 personer har engagerat sig och tävlat, säger Anna Sjödin, kommunikationschef för Media Markt.

Vinnare i Media Markt Sveriges första 120-sekundersrace blev 22-årige Edvard från Norrköping. Edvard planerade noggrant för hur han skulle spendera sina 120 sekunder i varuhuset och till slut lyckades han plocka på sig hemelektronik för ett värde av 528390 kronor.

– Det kändes fantastiskt kul att få besked om att jag utsetts till vinnare. Inför tävlingen så besökte jag varuhuset ofta för att lokalisera var alla produkter fanns. Det här är helt klart ett minne för livet, säger Edvard.

Se hela filmen från Edvards 120-sekundersrace från varuhuset i Norrköping här.
Etiketter: media markt

Nyhetsarkiv