Prisbelönta powerbanks nu i Sverige

Cenor Nordic lanserar nu Xtorms PowerBanks XB line i Sverige. XB line består av fem PowerBanks i olika storlek från 2600 mAh till 15000 mAh och anges vara designade för att ladda mobila enheter dubbelt så snabbt som andra mobila laddare. Xtorms XB line har belönats med Red Dot Design Award 2015 för sin design.

Xtorms PowerBanks är skapad med högkvalitativ polyeter med en matt, gummerad yta och med en integrerad USB laddningskabel, välplacerade laddningsportar och en snygg design skapas en oslagbar användarvänlighet, anger företaget.

– Vi är mycket glada att kunna expandera vår produktportfölj med ett så innovativt och framåtsträvande varumärke som Xtorm. PowerBanks är en snabbt växande produkt i Sverige och att kunna erbjuda ett så erkänt och högkvalitativt märke som Xtorm till den svenska branschen är mycket spännande, säger Kimmo Wires, produktchef på Cenor Nordic.

Xtorms XB line finns i fem olika utföranden – från Go med ett batteri på 2600 mAh till Free med hela 15000 mAhs batteri, som klarar av att ladda tre enheter samtidigt.
Etiketter: cenor nordic xtorm

Produktnyhetsarkiv