Kaffe utan mjölk

Det är inte alla som vill dricka sitt kaffe med mjölk. Det har Severin tagit fasta på och utvecklat en ny variant av automatmaskinen Piccola, utan mjölkfunktionen – Piccola Semplice.

Piccola är kaffemaskinen som imponerade på både expertjury och slutanvändare och vann det prestigefyllda konsumentpriset ”Kitchen Innovation of the Year 2014” som delades ut på världens största mässa för konsumentprodukter, Ambiente i Frankfurt, anger företaget.

Piccola anges vara en av de mest prisvärda och kompakta helautomatiska kaffemaskinerna på marknaden. Den tar obetydligt mer plats än ett A4-ark på köksbänken.

De nya reglerna som trädde in vid årsskiftet gällde bland annat att alla kaffebryggare skall ha automatisk avstängning. Som en av Europas största tillverkare av kaffebryggare har Severin anpassat produktionen efter de nya kraven, och alla kaffebryggare tillverkade under 2015 har nu automatisk avstängning, anger företaget.
Etiketter: severin

Nyhetsarkiv