Kamera med 83x optisk zoom

Nikon har lanserat Coolpix P900, som en kamera med en kraftfull optisk zoom på 83× som fångar alla små detaljer som ögat missar.

Den kraftfulla optiska zoomen täcker motsvarande 24-2000mm (F2.8-6.5) och anges kunna fånga alla detaljer i både stillbilder (16 miljoner pixlar) och filmer i Full HD. Telefotografering för hand anges vara exceptionellt stabil tack vare en högpresterande vibrationsreducering med Dual Detect Optical VR med högeffektiv minskning av oskärpa, motsvarande att fotografera med 5,0 steg kortare slutartid.

Den nya högpresterande vibrationsreduceringen kan nu förbättra vibrationsabsorberingen genom att identifiera rörelser samtidigt både från objektivet (sensor för vinkelhastighet) och från bildsensorn (information om rörelsevektor), för att bättre kunna beräkna oskärpan i bilderna och uppnå en mycket förbättrad vibrationsreducering, berättar Nikon.

Man kan hålla koll på sina fotograferingsplatser tack vare det inbyggda stödet för de internationella satellitsystemen GPS/GLONASS/QZSS som ger snabb och exakt information var man än befinner dig i världen. Och man kan dela sina bilder direkt med inbyggt stöd för WiFi och NFC.

– Coolpix P900 tar vårt utbud av kompaktkameror till en helt ny nivå: mer detaljer, otroligt kraftfull zoom, förbättrad stabilitet, flexibla kompositionsmöjligheter och imponerande Timelapse-film. Med en optisk zoom på upp till 2000 mm, som kan utökas med Dynamic Fine Zoom till 4000 mm, ger dig möjlighet att komma nära även de mest avlägsna motiv. Tack vare kamerans snabbhet missar du aldrig ögonblicket när du fotograferar motiv som rör sig snabbt och Dual Detect Optical VR (vibrationsreducering) på 5,0 steg ger dig stabiliteten för att garantera perfekt skarpa detaljer även vid handhållna ultratelefoton, säger Ines Bernardes, produktchef för Coolpix vid Nikon Europe.
Etiketter: nikon

Produktnyhetsarkiv