HP ingår partnerskap med B&O

HP och Bang & Olufsen har meddelat att de ingår ett samarbete för att bringa ljudet från Bang & Olufsen och B&O Play till HP:s datorer, surfplattor och tillbehör.

– Ljud spelar en viktig roll när det gäller upplevelsen som konsumenten får från sin dator, surfplatta och tillbehör, oavsett om de tittar på film, lyssnar på musik eller kommunicerar med släkt och vänner via Skype. Vi är jätteglada att arbeta med Bang & Olufsen för att skapa exceptionella ljudupplevelser för konsumenter, säger Ron Coughlin, senior vice president, Personal Systems, HP.

– Bang & Olufsen och B&O Play har ett lång historia inom området att leverera fantastiska musik- och ljudupplevelser för människor, oavsett var de beslutar sig för att njuta av sitt media. Vi är entusiastiska över att samarbeta med HP för att ge vårat ikoniska sound till HP:s produkter, säger Tue Mantoni, CEO, Bang & Olufsen.
Etiketter: hp b&o bang & olufsen

Nyhetsarkiv