Fem mobilvänliga bilstereoenheter

I mars lanserar Pioneer de fyra nya navigationsreceivrarna AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB, AVIC-F970DAB och AVIC-F970BT samt AV-receivern AVH-X8700BT.

Tre av modellerna har 7-tums skärmar medan de andra har 6,2-tumsskärmar. Alla stödjer Apple CarPlay, AVICSYNC och Mirrorlink – för att förenkla samarbetet med användarens smartphone.

De nya modellerna anges ha ett intuitivt användargränssnitt som är enkelt och smidigt att använda och man kan anpassa knapp- och skärminställningarna för bästa läsbarhet både dag och natt.

Man finner även dubbla ingångar för backkamera, en för bak och en för fram, samt dubbla USB-ingångar.

AVIC-F77DAB har också en inbyggd HDMI-port som kan användas för att ansluta en smartphone via AppRadio-läge. Den är också utrustad med guldpläterad RCA för bästa möjliga ljudkvalitet.

AVH-X8700BT har en 7-tums multitouch-pekskärm och skall ge audio och video av hög kvalitet plus de senaste anslutningsalternativen för smartphones. Med Apple CarPlay, AppRadio-läge, MirrorLink, Bluetooth och mycket mer kan man alltid vara uppkopplad. Det finns möjlighet att koppla in aktiva subwoofers eller extra slutsteg till de tre RCA-utgångarna.

AVIC-F77DAB, AVIC-F70DAB och AVH-X8700BT har dessutom Android Auto – för smidig sammankoppling av Android smartphone och bilstereo.
Etiketter: pioneer

Produktnyhetsarkiv