Gör-det-själv larm för hemmet

Aurora Group Sverige berättar att många familjer lämnar hemmet och ger sig iväg för att njuta av semestern och många hem står därför tomma under denna period, vilket innebär en förhöjd aktivitet av tjuvar som utnyttjar det faktum att endast cirka 22 procent av alla svenska privathushåll är utrustade med larm.

Ofta saknas ett larm och det kan vara en fråga om ekonomi, men det behöver inte vara det, förklarar Aurora, och berättar att SafeHome är ett nordiskt larm- och övervakningskoncept som gör att den vanliga konsumenten kan skydda sitt hem mot inkräktare på ett enkelt och ekonomiskt sätt.

Ett SafeHome larmsystem kan installeras i ett hus eller lägenhet och man är inte beroende av att abonnemang, eftersom larmen från SafeHome är lokala larm som inte är anslutet till en central, utan istället aktiverar en siren, skickar ett SMS eller kan ringa ett samtal till en viss telefon via en SafeHome GSM-modul.

Videoövervakning sker med videokameror som anges vara enkla att installera, och man kan styra via SafeHome-appen för sin smartphone. På detta sätt kan husägaren fjärrstyra en eller flera kameror och få HD live-bilder som visas på telefonen även om de är på en helt annan plats i världen.

Om SafeHome
SafeHome lanserades 2008, och har under de sex senaste åren sålt över 100000 larm och övervakningsenheter i de nordiska länderna. Sortimentet spänner över ett brett utbud av utrustning för larm, övervakning och förebyggande säkerhet för hem och företagsägare, där produkterna först och främst är karakteriserade av användarvänlig montering och användning. Från hösten 2014 är Aurora Group distributör av SafeHome i de nordiska länderna.

Mer info på www.safehome.dk
Etiketter: aurora safehome

Produktnyhetsarkiv