Aspiro fortsätter expandera med Tidal

Pressmeddelande från Aspiro:
Aspiro AB meddelar idag att Tidal - bolagets marknadsledande prenumerationstjänst för streamad musik i HiFi-kvalitet - nu finns tillgänglig i totalt 31 länder. Bolaget förbereder också för att lansera tjänsten på ytterligare sex marknader.

Prenumerationstjänsten finns tillgänglig för konsumenter i USA, Kanada, Storbritannien, Irland, Finland, Nederländerna, Belgien, Luxemburg, Italien, Sydafrika, Tjeckien, Slovakien, Singapore, Danmark, Spanien, Portugal, Estland, Lettland, Litauen, Norge, Frankrike, Österrike, Schweiz, Ungern, Tyrkiet, Sverige, Romanien, Slovenien, Grekland, Cypern och Malta.

Tjänsten ska också lanseras i Polen, Australien, Hong Kong, Quatar, Förenta Arabiska Emiraterna och Tyskland innan utgången på andra kvartalet 2015.

– Vi fortsätter göra Tidal tillgängligt i fler länder där konsumenternas efterfrågan på denna typ av kvalitetsmusiktjänst finns. Tidal ska vara ett självklart val för musikälskare som tycker kvalitet är viktigt, säger Aspiros vd Andy Chen.
Etiketter: aspiro tidal

Nyhetsarkiv