Ingram Micro & Media Markt utökar samarbetet

Pressmeddelande från Media Markt:
I höstas inledde Ingram Micro och Media Markt sitt samarbete med en ny logistikhubb utanför Stockholm. Nu tar parterna ytterligare ett steg i sitt samarbete. Nu flyttar även Media Markts e-handelslager in under Ingrams tak.

Nu utökas samarbetet mellan Ingram Micro och Media Markt genom ett nytt avtal som innebär att även Media Markts lager för sin e-handel hanteras av Ingram. I och med det utökade samarbetet med Ingram utökas leveransmöjligheter och det kommer även innebära kortare ledtider. Tjänsterna med hemleveranser har också utökats så kundernas efterfrågan tillgodoses.

– Att Media Markt nu även flyttar sin e-handel till Ingram innebär att medparten av varuförsörjningen nu är samlat under ett tak. Detta skapar förutsättningar till vidare synergier såsom förbättrad tillgänglighet och kortare ledtider samt nöjdare kunder, säger Carl Lumsden, logistikansvarig på Media Markt i Sverige.

I förra veckan skickades den första beställningen ut från nya e-handelslagret. Paketet skulle till Kyrkhult i Blekinge och det var en Apple-TV.

Ingram är verksamt i mer än 150 länder och är den enda globala IT-distributören med verksamhet på sex kontinenter med världens mest omfattande portfölj av IT-produkter och tjänster.

Nyhetsarkiv