Vogels vinner iF Produktdesign pris

Pressmeddelande från Vogels:
Efter introduktionen av Vogels nya Wall serie vridbara TV-fästen i en fräsch vit finish, är vi mycket stolta över att kunna meddela att de belönats med iF design award. Fredagskvällen 27 februari delades dessa prestigefyllda utmärkelser ut under den årliga iF galan i Tyskland.

Vogels är mycket stolta över att Wall 2345 White TV väggfäste belönas med detta designpris. Den berömda internationella iF organisationen grundades 1953, iF Product Design Awards är ett av de viktigaste designpriserna i världen.

Vitt fortsätter att vara en viktig trend för inredning. Som konsumenter väljer vi vita och ljusa TV-apparater, de vill också kunna välja samma stil av tillbehör till dem. Med en ultratunn platta och högblank vit finish, gör Vogels Wall linjen att varje platt-TV ser bra ut.

Med Vogel väggprodukter kan du vrida din TV hur som helst till vänster eller höger, upp till 180 grader och luta den upp till 20 grader. Varje Vogels produkt kommer förmonterad och kan monteras i tre enkla steg, samt åtföljs av en livstidsgaranti och hållbar kvalitet som varar i åratal.
Etiketter: vogels

Nyhetsarkiv