WD vinnare av Distree Diamond Award

Pressmeddelande från WD:
WD vinnare av Distree Diamond Award i lagringskategorin vid EMEA Channel Academy 2015 Awards.

Hundratals distributörer, återförsäljare och e-handlare i Europa-, Mellanöstern- och Afrikaregionen har utsett WD som vinnare av Distree Diamond Award i kategorin lagring. Utmärkelsen skedde under Distree EMEA 2015, som ägde rum i Monaco den 26 februari 2015.

Distree Diamond Award lyfter företag med spetskompetens inom teknik- och hemelektronik och vars produkter, strategi och affärsrelationer har en genuin kvalitetsstämpel hos kanalpartners.

Utmärkelsen, som utses av kanalpartnerna själva, är ett bevis på att WD fortsätter att ha ett övertygande kanalerbjudande.

– Kanalorganisationerna har visat att de litar på WD när det kommer till att investera i vår portfölj av specialbyggda förvaringstekniska lösningar och att de effektivt och lönsamt kan sälja dem vidare, trygga i att de erbjuder prisbelönt teknik av högsta kvalitet. Förtroendet är ömsesidigt – våra kunder och partners är viktiga för att stärka vår affär och för att nå ut med våra nya tekniker och produkter till slutanvändarna, säger Stefan Mandl, Senior Director Sales, Storage Technology - EU & Russia.

Sedan 2003 har Distree EMEA haft ett anseende att vara det mest inflytelserika oberoende eventet för EMEA ICT & CE-kanalerna. Distree EMEA sammanför e-handlare, återförsäljare och distributörer från hela 60 länder tillsammans med tillverkare av ICT- & CE-produkter för att under ett tillfälle göra affärer på ett och samma ställe.
Etiketter: wd

Nyhetsarkiv