Premiär för PlayStations första originalserie Powers

Pressmeddelande från PlayStation:
Fredag den 20 mars släpps de tre första avsnitten av PlayStations originalserie Powers, exklusivt på Viaplay. Alla PlayStationPlus-medlemmar kommer att kunna se hela säsongen utan extra kostnad och har tillgång till extramaterial via Powers-appen på PlayStation4.

PlayStationOriginals första serie bygger på serietidningen med samma namn och är en berättelse om mordkommisarierna Christian Walker (Sharlto Copley) och Deena Pilgrim (Susan Heyward). De utreder fall som involverar personer med extraordinära egenskaper, så kallade "Powers".

I serien ser vi även stjärnor som Noah Taylor, Olesya Rulin, Max Fowler, Adam Godley, Eddie Izzard och Michelle Forbes.

Powers består av tio avsnitt och är producerad av Jinxworld samt Circle of Confusion i samarbete med Sony Pictures Television.
Etiketter: playstation viaplay

Nyhetsarkiv