myFC tecknar avtal med 3

Pressmeddelande från myFC:
Svenska myFC och telekomoperatören 3 har tecknat ett distributionsavtal som innebär ett strategiskt samarbete för myFCs nya bränslecellsladdare som premiärvisas under Mobile World Congress i Barcelona den 2 mars.

Företagen har under hösten 2014 haft ett samarbete som har inneburit att man betatestat nya laddarkoncept med utvalda mobilkunder hos 3 Sverige.
Den nya laddaren JAQ är betydligt mindre och lättare än tidigare modeller och är på grund av sin användarvänlighet och attraktiva pris anpassad för en massmarknad. Den innebär ett miljövänligt och innovativt nytt sätt att ladda där elektricitet skapas ögonblickligen när ett slimmat engångskort sätts in i laddaren. Ingen förladdning eller återuppladdning i ett eluttag behövs.
Laddaren kommer att lanseras i 3s sortiment under Q4 2015.

– Vi är en operatör i framkant så det känns väldigt kul och samtidigt naturligt att vara första operatören i världen som tar in och säljer myFCs nya laddare JAQ, säger Ville Lejon-Avrin, Product Manager Accessories på 3 Sverige.

– Det är oerhört roligt att våra betatester resulterar i detta och jag är mycket glad över att en innovativ svensk operatör kommer att vara en av våra allra första samarbetspartners i världen. Problemet med att kunna ladda sina mobiler på språng blir bara större och även om vi självklart har ett mycket stort intresse av ny teknik, så är det allra viktigaste för oss att veta att vi har hittat ett sätt att lösa ett stort problem hos användaren, säger Björn Westerholm, CEO myFC.
Etiketter: myfc 3

Nyhetsarkiv