Dubbla utmärkelser till EET Europarts

Pressmeddelande från EET Europarts:
Utmärkelserna "Northern Europe Distributor of the Year Award" och "Award for Outstanding Distributor Performance" gick båda till EET Group/EET Europarts på årets Distree-gala.

Distree EMEA-konferensen, (den årliga distributörs-konferensen för hela Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA), som sedan 2003 är den största oberoende konferensen i Europa vilken lockar tillverkare och distributörer ifrån 70 länder, har nyligen avslutats i Monaco.

Före utmärkelserna så skapas en jurygrupp bestående av inbjudna kanalexperter från hela EMEA. De uppmanas att i förväg ta fram en lista av enastående retaildistributörer från varje region baserat på det totala resultatet under de senaste 12 månaderna. Den listan skickas sedan ut till återförsäljare över hela EMEA som har två veckor på sig att välja ut de distributörer som de tycker förtjänar att vinna de övergripande utmärkelserna. Resultaten offentliggörs sedan på galan i samband med Distree EMEA-konferensen.

– Det är en stor ära att få inte mindre än två av dessa mycket prestigefyllda utmärkelserna från EMEA Channel-akademin där kunder från hela EMEA, tillsammans med en erfaren jury har valt EET Europarts som den bäst presterande distributören bland tusentals distributörer i EMEA, vilket är fantastiskt och faktiskt lite hisnande. Vi kommer nu - som alltid - att bevisa att EET Europarts var rätt val genom att påskynda genomförandet av ytterligare innovativa lösningar och tjänster för alla våra 33000 kunder i hela EMEA. Varje dag arbetar vi hårt i vår strävan att vara den bästa leverantören för våra kunder och den bästa distributionspartnern för våra leverantörer. Dessa två utmärkelser visar tydligt att vi gör rätt saker, säger Stefan Nilsson, VD för EET Europarts i Sverige.
Etiketter: eet europarts

Nyhetsarkiv