Fitbit släpper flera nya funktioner

Pressmeddelande från Fitbit:
Träningsarmbandet Fitbit förbättrar möjligheten att registrera livsmedel och introducerar stöd för flera Fitbit-enheter på samma konto. Samtidigt förlängs flera samarbeten med ledande varumärken såsom Microsoft och Tory Burch.

Fitbit gör det enklare och mer motiverande att uppnå sina mål inom hälsa- och träning. Därför planeras flera nya funktioner i mobilappen, bland annat ska matloggningsfunktionen förbättras.

– Det är en av de mest efterfrågade funktionerna. Vi kommer därför erbjuda mer skräddarsydda och lokala livsmedelsdatabaser för Fitbit-användare i flera olika länder för att hjälpa människor nå sina mål snabbare, säger Gareth Jones, General Manager, för Fitbit.

Fler funktioner för att mäta din dag:
* Från och med Mars i år kan iOS, Android och Windows-användare i utvalda europeiska länder kan använda sin kamera för att scanna streckkoden på livsmedelsprodukter. Windows-användare kan även logga mat via röststyrning med hjälp av röstassistenten Cortana. Detta gäller användare i: Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien, Australien, Kanada, Kina, Korea och Mexiko.
* Flera användare på samma konto: Från och med nu kommer användare kunna använda flera Fitbit-enheter på ett och samma konto. Oavsett om simmar med din Fitbit Flex eller springer ett triathlon med din Fitbit Surge registreras alla dina steg på ett konto.
* Utökade funktioner för Fitbit Charge HR: Träningssammanfattningar kommer snart bli tillgängliga direkt på displayen.

Motivation som hjälper dig nå dina mål:
Fitbits omtyckta mobilapp har ett stort antal användare som uppmuntrar dig att uppnå och bibehålla dina mål.
* Fitbit-utmaningar: Användare som tävlar i Fitbit-utmaningar är mer aktiva.* Nu lanseras flera olika typer av utmaningar samt möjligheten att tävla med andra publika användare med samma typ av aktivitetsnivå.
* Prestationsmärken: För att öka motivationen införs flera nya märken i på iOS och Android-enheter, såsom 100.000 dagliga steg och 700 trappsteg (fyra gånger den högsta byggnaden i världen).
* Nya funktioner för att hitta vänner: Användare med en eller flera vänner är 27 procent mer aktiva än de utan, enligt Fitbit. Snart kan du hitta vänner snabbare via både e-post Facebook Friend Finder.

Förlängda partnerskap
Microsoft: Fitbit vill hjälpa alla användare nå sina mål - oavsett vad de har för mobilt operativsystem. Genom sin unika integration med Windows Cortana, bidrar Microsoft till att göra mat- och aktivitetsloggning enklare med hjälp röstkommandon. Fitbit också nyligen lanserat en anpassad app-upplevelse för Windows-användare, som innehåller Live Tiles och andra unika funktioner för Windows-plattformen.
Tory Burch: Samarbetet med Tory Burch har förvandlat träningsarmbandet till ett smycke som passar för alla tillfällen, vilket innebär ett guldmetallarmband och ett hänge samt mönstrade silikonarmband som sålde slut inom några timmar efter lanseringen. Idag, utökar Tory Burch och Fitbit sitt samarbete med silver och rosa guldmetall-tillbehör och nya silikon mönstrade armband.
Etiketter: fitbit

Nyhetsarkiv