Tura Scandinavia i samarbete med Thule

Pressmeddelande från Tura Scandinavia:
Tura Scandinavia ingår samarbete med Thule Group och kommer distribuera Thules välproducerade tåliga produkter till de största återförsäljarna inom detaljhandel i Norden.

Thule grundades 1942 i Sverige med huvudkontor i Malmö och anställda i hela världen. Thule är det största varumärket inom Thule Group. De bedriver sin verksamhet med målet att hjälpa aktiva familjer och friluftsentusiaster att komma närmare världen och transportera allt som den aktive tycker är viktigt på ett säkert och tryggt sätt. De tror starkt på att leva ett aktivt liv oavsett om det är i stadsmiljö eller ute i avlägsen vildmark, vilket gör deras prylar tåliga och snygga samtidigt.

Tura Scandinavia är en distributör med affärsrelationer med det stora flertalet av detaljhandelsföretagen i Norden.
Etiketter: tura scandinavia thule

Nyhetsarkiv