InSinkErator lanserar ny hetvattenkran

Pressmeddelande från InSinkErator:
InSinkErator är mest känt för att vara det amerikanska företag som under 1920-talet lanserade världens första matavfallskvarn – idag en naturlig del av amerikanska kök. Dessutom tillverkar InSinkErator hetvattenkranar i häftig design. Nu lanserar InSinkErator den nya italienskt designade hetvattenkranen 3N1.

I Sverige känner de flesta främst till matavfallskvarnar från amerikanska skräckfilmer – en skräckmyt som inte är sann, då det är omöjligt att skadas av en matavfallskvarn. Det finns heller inga knivar i matavfallskvarnen. Den maler ner avfallet på ett säkert sätt och man kan stoppa ner sin hand i den aktiva kvarnen utan att skada sig. Däremot minskar den mängden sopor i hemmet och bidrar till en bättre miljö.

Både matavfallskvarnar och hetvattenkranar är till för att effektivisera köket. Matavfallskvarnen gör att du slipper bära ut dina kompostsopor samtidigt som du bidrar till miljön, då avfallet kan användas för tillverkning av biogas.

Hetvattenkranen förenklar vattenkokningen – du slipper till exempel vänta på att tevattnet ska koka och får upp till 98-gradigt vatten direkt ur kranen. Samma gäller då du ska koka vatten på spisen; det är bara att hälla vattnet direkt från kranen i kastrullen och du slipper vänta samt ödsla el för kokplattan på spisen.

Som ett nytt steg in på den svenska marknaden lanserar InSinkErator den nya hetvattenkranen 3N1. InSinkErator 3N1 skapar mer arbetsyta i köket genom att ersätta vattenkokaren. Den erbjuder vatten i alla temperaturer, från isande kallt upp till 98 grader varmt.

Utöver att få mer arbetsyta i köket innebär en omedelbar tillgång till hetvatten att vattenkonsumtionen går ner. Detta eftersom vattenkokaren inte fylls med för mycket vatten som sedan inte används. Dessutom sparas den el som annars skulle gå till kokning i en vattenkokare eller på spisen.

InSinkErator 3N1 är elegant utformad av ett italienskt designteam och finns i två färger: klassiskt borstat stål och krom.
Etiketter: inkserator

Nyhetsarkiv