Trend Micro satsar i Sverige

Pressmeddelande från Trend Micro:
IT-säkerhetsföretaget Trend Micro har under hösten 2014 och våren 2015 växlat upp och fördubblat sin personalstyrka i Sverige. Tre nya säljare och en ny IT-säkerhetsspecialist har rekryterats och målet är att växa med ytterligare fem personer under året för att fortsätta sin offensiv på den svenska marknaden.

– Sverige och hela Norden är en av våra prioriterade marknader där vi vuxit organiskt i en stadig takt under en längre tid och nu växlar vi upp ytterligare. Vi ser att flera av de andra aktörerna i branschen minskar men vi ser tvärtom att det finns alla möjligheter för att fortsätta växa, särskilt i Sverige men även de övriga nordiska länder, säger Frank Schwittay, VP Sales Europe på Trend Micro.

Totalt har tre nya säljare och en IT-säkerhetsspecialist rekryterats sedan hösten 2014 och målet är att minst fem nya tjänster ska tillsättas under de kommande månaderna. Alla fem tjänsterna sträcker sig, precis som under hösten och våren, över alla avdelningar. Totalt ska ytterligare en IT-säkerhetsspecialist, en kanal- och alliansansvarig och ytterligare tre säljare rekryteras. Satsningen beror till stor del på en ökad efterfrågan av Trend Micros tjänster, primärt inom serversäkerhet, klientskydd och riktade attacker vilket också ligger i linje med den ökade hotbilden både i världen och i Sverige.

– Vi har under det senaste året sett en ökad hotbild inom framförallt riktade attacker mot företag och organisationer och det har visat sig även i efterfrågan på våra tjänster. För Trend Micro globalt är Sverige en otroligt viktig marknad och tack vare våra resultat har vi resurserna för att fortsätta växa, säger Anna Lämber, Marknadschef på Trend Micro i Sverige.

Rekryteringar hösten 2014 - februari 2015
Manuel Fuentes är en erfaren IT-säkerhetsspecialist som är väl insatt i de aktuella hotbilderna inom IT och har en gedigen erfarenhet av penetreringstester och säkerhetsgranskningar.

David Holm är en av två nya Regional Account Managers med ansvar för Stockholmsregionen med omnejd. David kommer senast från Sourcecom.

Jimmie Björkman är även han ny Regional Account Manager med ansvar för Stockholmsregionen med omnejd och kommer senast från SoftwareOne.

Jon Lövström är ny Regional Account Manager med ansvar för region Syd och Väst och kommer senast från Dell.
Etiketter: trend micro

Nyhetsarkiv