Surfplattehållare för hemmet

Vogels surfplattehållare Flex Mount lanseras som ett måste-ha tillbehör för alla hobbykockar, badkarsläsare och andra livsnjutare.

Vogels Flex Mount skall göra matlagningen ännu roligare och lättare för både hobbykockar och professionella finsmakare, vilket är bra eftersom vi i genomsnitt tillbringar 41,5 minuter i köket dagligen för att producera en välsmakande måltid, anger företaget, som menar att surfplattehållaren är ett perfekt måste för de som funderar på att bli inspirerade när matlagning använder recept, matlagningsvideo eller ett TV-program eller som helt enkelt vill sjunga med sina favoritlåtar under omrörningen av soppan.

Vogels har utvecklat en hållare som surfplattan kan fästas i på nolltid, för placering på vägg eller annat. RingO monteringen fungerar med alla surfplattor i storlek från 15 till 22 cm och har en tjocklek mellan 0,5 cm till 1,3 cm. Dessutom kan anordningen dras, roteras och lutas utan ansträngning så att användaren alltid får en perfekt bild oavsett om plattan används i köket eller någon annanstans, anger Aurora, som distribuerar Vogels.
Etiketter: vogels aurora

Produktnyhetsarkiv