Deezer Elite till Sonos

Pressmeddelande från Sonos:
Från och med den 19:e mars adderar Sonos ytterligare en högupplöst musiktjänst till de övriga 50-talet musiktjänster som redan är integrerade i Sonos.
I denna omgång lanseras Deezer Elite, som kommer att vara exklusivt för Sonos, i Sverige och ytterligare 150 länder.

Deezer Elite är musiktjänsten Deezers högupplösta version, som ger tillgång till fler än 35 miljoner låtar i lossless CD-kvalitet, det vill säga 16-bit 44.1kHz audio i FLAC.

– Vårat samarbete med Sonos erbjuder den ultimata upplevelsen för musikälskare och kombinerar det bästa trådlösa systemet för musik i hemmet med den bästa lösningen för strömmad musik. Efter vår tidiga succé med över 200000 nya användare endast ett par månader efter lanseringen är nästa naturliga steg att göra tjänsten tillgänglig globalt, för att möta de ännu inte tillgodosedda kraven från ljudentusiaster på alla marknader, säger Tyler Goodman, CEO of Deezer North America.

– Det är ett stort momentum inom strömmad musik just nu och det kommer fortsätta att bli bättre och bättre för musikälskare. Vi är exalterade för att Deezer driver på för ännu bättre kvalitet och av att introducera Deezer Elite till fler av våra kunder runt omkring i världen, säger Sonos CEO John MacFarlane.

Om Deezer
Deezer är den första verkligt globala On-Demand musikleverantören, som erbjuder digital, strömmad musik i fler än 180 länder, med 16 miljoner aktiva månadsanvändare och sex miljoner betalande prenumeranter globalt.
Etiketter: sonos deezer

Nyhetsarkiv