Bättre precision med uppdaterade anteckningsappar

Pressmeddelande från Wacom:
Wacoms framgångsrika anteckningsapp Bamboo Paper blir nu ännu bättre. Den senaste uppdateringen förbättrar märkbart både precision och känsla när man använder Bamboo Stylus Fineline eller Intuos Creative Stylus 2.

Användare av Wacoms smarta pennor kommer omedelbart att märka skillnad. När man installerar appen och konfigurerar pennan går det nu att välja mellan sex olika handledspositioner. Dessa återspeglar de mest vanliga ställningarna vid skrivande och skissande. Genom att välja det läge som bäst motsvarar hur man själv håller pennan och handleden, kommer uppdateringen att förbättra offset-korrigeringen. Installationen är snabb och enkel med bilder som förklarar processen.

De bästa resultaten med Bamboo Paper uppnås genom att man också installerar den senaste firmware-uppdatering för Bamboo Fineline och Intuos Creative Stylus 2. Wacom Stylus Update finns tillgänglig i App Store. Man ladder helt enkelt ner appen och kopplar ihop pennan via Bluetooth. Appen vägleder sedan genom uppdateringen. Förutom en bättre noggrannhet säkerställer uppdateringen också att batterinivån anges korrekt.

Den nya versionen av Bamboo Paper erbjuder alla användare mer komfort och bättre precision på iPad. Oavsett om det är en snabb anteckning, en enkel skiss eller ett kort meddelande med en personlig touch finns Bamboo Paper för att göra handskrift och ritande på iPad ännu enklare.
Etiketter: wacom

Nyhetsarkiv