Universella plånboksmobilskal

Italienska Puro lanserar Universal Wallet Collection, som en kollektion med eleganta och praktiska plånböcker som passar alla marknadens populära smarta mobiler.

De exklusiva plånböckerna finns i fyra olika storlekar och passar marknadens alla populära smartphones, anger distributören Aurora, som beskriver den nya kollektionen som det perfekta tillbehöret som ger både skydd för din smartmobil och samtidigt organiserar dina kreditkort, ID-kort, visitkort och anteckningar.

Plånböckerna är gjorda av mjukt svart eller vitt läder, och utrustade med magnetlås samt 360-graders rotationsystem så att man kan ta bilder och videoklipp utan att behöva lossa sin smartphone från fodralet.

Puro Universal Wallet Collection finns även i en tvåfärgsversion, som kännetecknas av en färgglad och extra slimmad design. Puro Universal Wallet Collection Bicolor har fickor för två kreditkort och hål i den främre luckan samt till telefonens högtalare så att man kan besvara samtal utan att öppna fodralet. De finns i tre färgkombinationer.
Etiketter: aurora puro

Produktnyhetsarkiv