SIBA inför 1-timmesleveranser inom Stockholm

Pressmeddelande från SIBA:
Inom kort kommer hemelektronikkedjan SIBA att erbjuda 1-timmesleveranser av varor till de flesta kunder som befinner sig inom Stockholms innerstad och Hammarby Sjöstad. Ett helt unikt samarbete med nystartade Urb-it möjliggör miljövänliga leveranser inom en timme direkt till önskad adress där kunden befinner sig.

Beställningen görs på www.siba.se där kunden beroende på angivet postnummer och storlek på vara/varor kommer att ha möjlighet att välja leveranssättet "bud med Urb-it 1hour", varpå beställningen tas upp av någon av de hundratals urbers (bud) som befinner sig närmast kunden och aktuell SIBA-butik. Ett personligt meddelande skickas av budet till kunden, leveransen påbörjas och beställningen slutlevereras inom en timme från att beställningen är bekräftad.

– Det är mycket glädjande att kunna erbjuda denna lösning då vi vet att det svarar på en direkt efterfrågan hos många konsumenter. I England är detta leveranssätt väletablerat sen en tid tillbaka och har mottagits väl. Vi är säkra på att SIBAs kunder kommer att uppskatta och använda denna unika möjlighet leder till både nöjda kunder och miljövänliga leveransalternativ, säger Susanne Ehnbåge, VD SIBA AB.

Genom att ladda ned appen Urb-it 1hour så kan kunden vara i direktkontakt med budet till dess att beställningen är slutlevererad. Kostnaden för leveransen är endast 129kr per beställning. Kunden får varan personligt levererad inom en timme – eller när han eller hon än önskar få den. Kunden väljer fritt själv om leveransen ska ske hem till sig, sin arbetsplats eller någon annanstans. Då köpet sker lokalt så sköts leveransen till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken, utan någon som helst miljöpåverkan.

– Jag har alltid älskat service, det är verkligen något jag brinner för. I samband med vår lansering i Stockholm så ser jag SIBA som en självklar partner och gläds över att tillsammans med dem erbjuda ett nytt sätt att handla, nuhandel. Vad sägs om att få din iPad eller en viktig sladd som saknas i ett kritiskt möte? Eller varför inte din nya mobil hem till ditt vardagsrum. Det slutar inte där, vi hjälper självklart även till med att sätta in ditt simkort, säger Mats Forsberg, Urb-its VD och medgrundare.

Tjänsten lanseras på www.siba.se under våren 2015.
Etiketter: siba urb-it

Nyhetsarkiv