Naturinspirerade färger från Libratone

Pressmeddelande från Libratone:
Danska Libratone lanserar i dag en ny serie högtalarskal i tre neutrala kulörer och utvidgar färgskalan i sitt redan breda sortiment av högtalarskal tillverkade i italiensk ull.

Med inspiration från de senaste trenderna inom mode och interiördesign har de nya färgerna "Almond Brown", "Lava Brown" och "Steel Blue" mjuka och naturnära färgnyanser som kommer att ge Libratone Zipp, Loop och Diva-högtalarna en ny, modern stil nu när vi lämnar vintern bakom oss och välkomnar våren. Skalen till de nya dekorfärgerna finns att köpa exklusivt via Libratones webshop shop.libratone.com.

Kläddesigners är inte de enda som låtit sig influeras av september månads Fashion Week, populära färger och mönster finner ofta sin väg in i designvärlden. Libratone skapar högtalare med utbytbara skal tillverkade i ull som låter konsumenterna förvandla sina högtalare till föremål av dekor som matchar de senaste trenderna.

De nya färgerna har tagits fram av trend- och designstudion R7B, som även är känd för att ha skapat färgpaletten till den danske arkitekten Arne Jacobsens berömda stol "7", tillverkad av Fritz Hansen. R7B låg bakom valet av höstens dekorfärger för Libratone - Apricot Red, Moss Green och Sandstone Yellow.

– Ljud ska synas lika mycket som höras och våra nya dekorfärger visar att även hifi-produkter kan vara mjuka och dekorativa och inte bara kantiga, svarta lådor. Genom att erbjuda ytterligare tre dekorfärger, med bland annat en nedtonad denimblå färg och två träbruna nyanser, kan vi nå dem som vill ha en mer neutral och autentisk stil i sitt hem, säger Jan McNair, COO på Libratone.
Etiketter: libratone r7b

Nyhetsarkiv