Lagar allt från varmrätt till dessert

Multifry är en ny och innovativ multigryta från De’Longhi som ger flera egenskaper i en och samma maskin. Man kan steka mat med väldigt lite olja och laga allt från risotto och cous-cous till pizzor, kakor och pajer i en och samma maskin.

De’Longhi har tagit fram en multimaskin som med sitt innovativa ”Surround Heating System” (SHS) omger maten med värme för att garantera en jämn temperatur och tillagning, anger företaget, och berättar att SHS-teknologin i Multifry ger möjligheten att få till en perfekt stekyta på maten snabbt, samtidigt som man själv kan fokusera på att tillaga andra rätter.

Multifrys perfekta värmeprestanda uppnås genom ett övre och ett undre värmeelement, som kan kombineras eller användas var för sig, samt en fläkt som skall garantera jämn fördelning av värmen. Till 1 kg pommes frites som görs av färsk potatis så behövs bara 1,4 cl olja – det vill säga mindre än en matsked. Multifry har också en roterande arm vilket möjliggör tillagning av en mängd olika recept och rätter som kräver omrörning.

– Det här en riktig drömmaskin som lagar allt från varmrätt till dessert helt själv samtidigt som man själv kan göra annat. Dessutom är den väldigt lätt att rengöra, säger Ulrika Ekelund Brand Manager på De’Longhi.
Etiketter: de'longhi

Nyhetsarkiv