EET Europarts är i final

Pressmeddelande från EET Europarts:
Danska EET Group, som är moderbolag till alla EET Europarts försäljningsenheter har utsetts till en av finalisterna och Ruban d'Honneur-mottagare i 2014/15 European Business Awards som sponsras av RSM.

Utvald som en av 10 finalister i kategorin "Business of the Year Award with Turnover of €150m or higher" kommer EET Group/EET Europarts nu att gå vidare för att tävla i den tredje och sista bedömningsrundan vilken resulterar i att 11 övergripande kategorivinnare tillkännages i maj.

De 110 Ruban d'Honneur-mottagarna valdes ut från 709 Nationella Champions av en aktad jury bestående av europeiska företag och politiska ledare, akademiker och entreprenörer. Nu, under sitt 8:e år, har European Business Awards engagerat över 24000 företag från 33 europeiska länder i år.

– Vi är mycket stolta över att ha nått Ruban d'Honneur-nivån av European Business Awards och att få representera Danmark. European Business Awards är allmänt erkänd som ett skyltfönster för Europas mest dynamiska företag och vi ser nu fram emot att mer i detalj få presentera för domarna hur vi uppnår våra affärsframgångar, säger Stefan Nilsson, VD för EET Europarts i Sverige.

– Som en av våra Ruban d'Honneur- mottagare är EET Group /EET Europarts ett utmärkt exempel på innovation, etik och ekonomisk framgång och jag är säker på att de kommer att inspirera andra företag i Europa . Vi önskar dem lycka till i det sista, men avgörande, urvalet och ser fram emot att tillkännage de övergripande kategorivinnarna på vår gala, säger Adrian Tripp, VD för European Business Awards.

Nyhetsarkiv