Lebara Talk lanseras i Sverige

Pressmeddelande från Lebara Talk:
Lebara, det internationella varumärket för invandrare världen över, utökar sina mobiltjänster till fler länder genom lanseringen av appen Lebara Talk. Samtals- och meddelandeappen, som är gratis att ladda ner, erbjuder kontantpåfyllning av samtalspotten i butik, på nätet och via själva appen.

Lebara Talk lanseras för smartphones med Android eller iOS och finns initialt tillgänglig på engelska, mandarin, arabiska, italienska, spanska och indonesiska. Varje ny användare får utan kostnad en gratis samtalspott att ringa för.

– Vi vet av erfarenhet att alla mobilanvändare inte har tillgång till ett bankkonto. Därför samarbetar vi med lokala butiker som erbjuder möjligheten till kontantpåfyllning. Detta gäller även Lebara Talk då vårt mål är att göra appen så lättillgänglig som möjligt, säger Yoganathan Ratheesan, VD på Lebara Group.

Om Lebara Talk:
* Bekvämt: samtalspotten kan fyllas på med kontanter eller kort i lokal butik, online eller direkt via appen.
* Enkelt: fungerar i alla nätverk utan att behöva byta SIM-kort.
* Transparent: kontrollera samtalstaxan innan du ringer utlandssamtal.
* Rabatt: spara ytterligare med Super Savers för platser du ringer till regelbundet.
* Pålitligt: bättre ljud genom samtal i HD-kvalitet över wifi-nätverk.
* Gratis meddelanden: chatta gratis med andra Lebara Talk-användare.

– Vi brinner för att dagligen hjälpa människor att förenas oavsett landsgränser, generationer och kulturer. Insikten som vi har fått från detta arbete, tillsammans med ny forskning som bekräftar att Lebara är relevant, skalbar och förtroendeingivande, ger oss ökat förtroende att inleda nästa kapitel i vår resa, säger Ratheesan.

Lebara tar fasta på behoven hos invandrargrupper och har etablerat sig som ett pålitligt, prisbelönt europeiskt varumärke som förser fler än fem miljoner användare med kontantkortsbaserade mobiltjänster till låga avgifter.
Etiketter: lebara

Nyhetsarkiv