Exertis CapTech har nu hela Asus

Pressmeddelande från Exertis CapTech:
Sedan årsskiftet har distributören Exertis CapTech tagit steget till att bli en "full house" distributör av Asus vilket innebär att de nu tar in hela Asus sortiment.

Innan har Exertis CapTech i huvudsak distribuerat Asus grafikkort, moderkort och liknande komponenter. Efterfrågan att sälja fler Asus-produkter har varit stor från Exertis CapTechs kunder och nu kan de äntligen ta fördel av hela produktportföljen. Detta innebär att de även kan ta del av Asus surfplattor, bärbara datorer och tillbehör.

Asus ser detta som en viktig del i strategin att utöka deras kommersiella försäljning eftersom Exertis CapTech kan hjälpa att nå ut till nya och betydligt fler SMB-kunder.

– Vi ser verkligen fram emot vårt framtida samarbete med Exertis CapTech då de nu kommer ta in hela Asus produktsegment. Detta samarbete passar perfekt eftersom både Asus och Exertis CapTech storsatsar på Commercial Business så som Skola, SMB och den traditionella ÅF kanalen, säger Urban Pettersson, Commercial Business Unit Manager Asus.

– Exertis CapTech är en helhetsleverantör och det har varit vårt mål sedan vi skrev under komponentavtalet med Asus att få erbjuda våra kunder deras hela sortiment. Vi ser det som en bekräftelse på att vi kan erbjuda mervärde till ett väl inarbetat märke och att Asus ser oss som en strategisk partner. Deras sortiment passar även väl in i den nordiska expansion vi nu genomför, säger Daniel Johnsson, vd Exertis CapTech AB.
Etiketter: asus exertis captech

Nyhetsarkiv