Liten & tålig Bluetooth-högtalare

Philips har lanserat ShoqBox Mini (BT2200) som ett innovativt tillägg i Philips prisbelönta Bluetooth-produkter.

ShoqBox Mini är designad för att kunna användas varsomhelst och är därför både mycket tålig och vattentät, anger Philips, och berättar att BT2200 ger ett klart trådlöst ljud via Bluetooth och har teknik för att kunna ge ett högt och störningsfritt ljud.

Förutom en ingång för 3.5mm Audio-In har BT2200 också en mikrofon så att man kan ta samtal med hjälp av högtalaren, exempelvis i bilen eller i konferensrummet. ShoqBox Minis design gör till och med att högtalaren kan flyta i vatten vilket gör den till den perfekta pool- eller strandhögtalaren, anger företaget.

Shoqbox Mini kan spela musik i upp till fem timmar och laddas via USB.
Etiketter: philips

Produktnyhetsarkiv