Förbättrat headset

HyperX, en avdelning inom Kingston Technology Company, Inc., har lanserat HyperX Cloud II headset, med ett nyutvecklat USB-ljudkort med en kontrollbox som skapar 7.1 virtual surround sound – headsetet har i övrigt kvar alla funktioner från det prisbelönta HyperX Cloud.

HyperX Cloud II är USB-powered, för både PC och Mac, för att förstärka ljudet och användarens röst, men den har också 3.5mm stereo plugg kompatibel med PS4 och Xbox One. Mikrofonen är digitalt förstärkt med brusreducering, automatisk förstärkningskontroll och ekodämpning via USB-ljudkort.

HyperX berättar att produkten är certifierad av TeamSpeak och Skype optimierad, samt att "öronpuffarna” är tillverkade i 100 procent minnesskum för att få bekvämt spelande, i många timmar.

HyperX har också lanserat sin andra gaming-musmatta, HyperX Fury Pro Gaming Mouse Pad, som är tillverkad av textil med mjuk kärna, och anges ha hög precison, bekvämlighet och stabilitet. Musmattan finns i fyra storlekar.

– Jag tycker att det är extremt spännande att igen lansera Pro Gamer produkter inom HyperX som vi tagit fram tillsammans med våra Pro Gamers. Både HypeX Cloud II och musmattan Fury har vi självklart utvecklat tillsammans med våra ProGamers – då det vet allra bäst vad som krävs för att vinna stora turneringar. Vi kan nu erbjuda ett 7.1 headset med samma komfort och kvalitet som vårt orginal headset HyperX Cloud. Båda headseten ger spelaren många timmar av bekvämt spelande och ett utmärkt ljud, säger Mikael Johansson, Affärsutvecklare, HyperX Sverige.
Etiketter: kingston hyperx

Produktnyhetsarkiv