Tiltade köksprodukter

Nästan hälften av Europas Michelinrestauranger är utrustade med produkter från Electrolux, anger företaget, som nu lanserar Masterpiece Collection – en ny kollektion tiltade köksprodukter för hemmakockar med sikte på stjärnglans i köket.

Masterpiece Collection inkluderar en blender, en matberedare och en stavmixer som lutar lätt, för att undvika att luftbubblor bildas i botten av skålen eller karaffen vilket vanligtvis hindrar ett effektivt flöde av ingredienser. Denna PowerTilt-teknologi skall ge en mjukare och luftigare mixning, och stavmixerns TruFlow Pro-teknologi skall ge silkeslena resultat oavsett ingredienser.

– Vi har designat denna kollektion för att alla ska kunna göra sina egna mästerverk hemma i köket. En kock i färd med att vispa en sås vickar alltid lätt på bunken. Att hitta den perfekta lutningen tog år av forskning men den här teknologin kommer ta matlagning hemma till en helt ny nivå, säger Mari Törmälä, produktchef på Electrolux.
Etiketter: electrolux

Nyhetsarkiv