Mobil hybrid laptop

Toshiba har lanserat Satellite Click Mini. En hybrid laptop med löstagbar skärm som mäter 8,9 tum, och en enhet som är kompakt designad för att ge användaren hög mobilitet. I hopsatt läge är den en fullt funktionell laptop med Windows 8.1, men genom ett enkelt knapptryck blir den en surfplatta.

– Med Satellite Click Mini utökar vi vår familj av hybrida laptops, till följd av ökad efterfrågan på enheter som reflekterar konsumenternas olika behov. I dag vill konsumenterna kunna ta del av, skapa och dela innehålla, när och var de än önskar. Att äga en enhet för varje tillfälle är däremot inte praktiskt. Satellite Click Mini ger friheten att göra allt det här på en enda enhet, var de än befinner sig, säger Sandor van der Ham, Vice President, B2C PC, Lifestyle Products and Services Group, Toshiba Europe GmbH.

Satellite Click Mini väger endast 470 gram, och är 9,8 mm tunn i surfplatteläge. I laptop-läge väger den 999 gram och har en tjocklek på 19,9 mm. Med en upplösning bortom Full HD (1920 x 1200 pixlar) erbjuder Satellite Click Mini 254,4 ppi för en utmärkt bildupplevelse för såväl film som foton. IPS-skärmen anges också möjliggöra en bredare betraktningsvinkel med större flexibilitet.

När tangentbordet är påkopplat kan användare dra nytta av en batteritid som anges klara upp till 16 timmars videouppspelning, och som en surfplatta skall Satellite Click Mini kunna användas för videouppspelning i upp till åtta timmar på en enda laddning. För att maximera användningen i ihopkopplat läge ser ett smart laddningssystem till att skärmen alltid laddas först och att tangentbordet alltid laddas ur först.

Satellite Click Mini är utrustad med en Intel Atom Z3735F processor för att leverera den prestanda och snabbhet som behövs för att enkelt hantera de senaste mobilspelen med fantastisk grafik, snabba uppstarter, surf och multi-tasking, anger företaget.
Etiketter: toshiba

Produktnyhetsarkiv