Integrerad musik

ELKOs soundserie består av kompletta och integrerade ljudlösningar som installeras i befintlig infrastruktur. Serien utökas nu med en smidig och helt integrerad radio – ELKO Sound Radio 2. Till skillnad från den ursprungliga modellen stödjer den nya även Bluetooth, vilket innebär att även det egna musikbiblioteket blir tillgängligt. ELKO Radio 2 har utöver en traditionell radiodel även en DAB/DAB+ mottagare.

– Sound Radio 2 bygger vidare på våra erfarenheter av integrerade lösningar i såväl hem- som kontorsmiljö. Vi tar nu ett steg till genom att integrera Bluetooth-tekniken och gör därmed i princip alla musikkällor tillgängliga, säger Mats Stahl, produktchef på ELKO.

ELKO Radio 2 består av en kontrollpanel samt en högtalare för infällnad i standard apparatdosa, hörnbox eller utvändig ram och kombineras med en ram ur Plus-serien. Soundserien omfattar, utöver Radio 2 och Streamer även olika typer av högtalare (både tak- eller väggmontering samt subwoofers) och kan även kombineras med kraftfulla förstärkare. Systemet är helt modulärt och kan kombineras och byggas ut efter behov.
Etiketter: elko

Nyhetsarkiv